Black listed winkels

De straffeloosheid waarmee klanten in sommige winkels soms nog steeds bedrogen worden, is de reden van deze voor iedereen toegankelijke web pagina. Persoonlijke ervaringen worden hierin met het grote publiek gedeeld. Een gewaarschuwde klant telt voor twee! Of misschien wel een klant minder. Sneu voor de winkelier, die niet zelden met veel moeite hun hoofd boven water moeten houden, maar dat mag niet als excuus op de klant worden afgewenteld.

De informatie op deze pagina is misschien nog wat summier. Daar wil ik de komende tijd verbetering in brengen.

Geplaatst op deze zwarte lijst:

Van Deth Juweliers B.V.  
Korte Groenendaal 11/13
2801 JP Gouda
Reden BLACKLISTED: Van een gouden bedeltje in de vorm van een klomp dat we daar kochten, was het Delfts blauwe ’email’ al binnen een week verdwenen. Terwijl dit bedeltje nog gewoon verkocht werd, vond het management dat we de originele factuur nodig hadden ‘om de fabrikant te achterhalen.’ Inderdaad hadden we bij aankoop een kladje gekregen, waarop de prijs van het klompje stond plus nog die van een aantal andere bedeltjes die tegelijkertijd waren aangeschaft. Maar omdat deze bedeltjes ook terplekke aan een armband gesmeed werden, was dit volgens het management een ‘reparatie bon,’ wat strikt genomen niet hetzelfde zou zijn als een factuur. Een aparte bon hebben we nooit gekregen, hadden we daar alert op moeten zijn? De belastingdienst misschien. De discussie over de factuur werd op schandalige wijze afgekapt, alleen als we de armband in zijn geheel wilden afgeven zouden ze ‘misschien’ verhaal kunnen doen bij ‘de fabrikant,’ ondanks dat die zogenaamd onbekend was. Met het risico, dat de armband met kostbare erfstukken na onbepaalde tijd uit handen met een andere smoes gewoon weer onverrichter zaken wordt teruggegeven. Waarbij moet worden opgemerkt dat in het verleden in dezelfde winkel een gouden bedeltje met Nefertiti bij een reperatie op mysterieuze wijze was verdwenen!
Ondanks dat we daar al 15 jaar klant waren, kwam het niet bij hen op om het geld terug te geven of een ander bedeltje te geven. De fabrikant van het met Delft blauwe klompje zal voor altijd onbekend blijven. Het zou me niet verbazen als Van Deth het klompje zelf met verf had bespoten.


Svea Keukens Rotterdam Alexandrium III B.V.  
Alexandrium Shopping Center
Watermanweg 211
3067 GA Rotterdam
Reden BLACKLISTED: Ondanks de extreem lange wachttijd, werd onze keuken afgeleverd met onderdelen die wij niet hadden besteld. De kraan, de koelkast, de magnetron, de wasmachine kwamen allemaal uit de showroom en zonder verpakking en/of handleidingen. Met de vervanging van onderdelen erbij duurde de installatie ruim drie maanden. De verkoper was extreem vriendelijk, maar zodra wij doorkregen dat hij ons alleen shit verkocht hebben we het toch hogerop moeten zoeken voordat er enige beweging in kwam. Als afronding kregen we van het management ook de originele lichtschakelaars in handen gedrukt, maar op voorwaarde dat de eerder geleverde rotzooi werd teruggegeven. Zodat die tweedehands rotzooi weer kan worden geleverd aan de volgende bedrogen klant?


Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s